RA6-22-SCGlahi tillverkar allt från enkla provrör till komponenter som kan användas för att bygga ihop väldigt komplexa provinstrument. Vi har även serietillverkning av glas upp till precisionsnivå och använder oss av högteknologisk apparatur för tillverkning och konstruktion.

Vi tillverkar även såkallade specialglas, där ingår presentglas som snapsglas och även andra typer av glas som man med fördel kan ge bort som en vacker gåva vid speciella tillfällen, som födelsedagar och dylikt.

I vår webbshop hittar du ungefär 6000 av våra produkter, men många finns inte där på grund av att vi har kunder som av konfidentiella skäl inte vill att deras beställningar ska vara synliga. Vi kan även specialtillverka det mesta, så enklast är det om ni tar direktkontakt med oss för att se vad som är möjligt.

 

Policy för service

Glahi åtar sig att utföra reparationer och ändringar på glasutrustning enligt kundens önskemål. Vi tar däremot inte ansvar för kundens glasutrustning då den kan vara skadad eller ha dolda sprickor som gör en reparation eller ändring omöjlig.

Den inlämnade utrustningen ska vara noggrannt rengjord, inga kemikalier eller andra skadliga ämnen får finnas kvar. Anledningen är att icke avlägsnade rester kan utsätta oss för stora risker vid hantering, inte minst upphettning. Se alltså noga till att inlämnade föremål är mycket noggrant rengjorda.

En beskrivning alt. skiss där man tydligt kan se var och på vilket sätt ändringen ska utföras skall medfölja. Utrustningens mått ska också vara med i beskrivningen/skissen.

Priset kommer att vara ungefär 1/3 – 1/2 av priset på en likvärdig nyinköpt utrustning.

Leveranstid max 2 veckor.